Uppomunaa utopistisen helpolla

No, nyt tuli eteen niin sairaan hyvä vinkki Food&Winelta, että on pakko jakaa se ihan hetijustnyt tännekin! Uppomunahan on todella pelottava juttu tehdä. Kysyy sitten ihan melkein keltä tahansa onko ne tehnyt uppomunaa, niin vastaus on lähes aina, että eiiiih, mieli tekis, mutta kun ei osaa. Oikeestihan se ei ole kauhean vaikeaa, mutta tällä kikalla luulis kenen tahansa selättävän tuon pelon:


Lähde: www.foodandwine.com 

Yksi mun lepparitavoista käyttää uppomunaa on hyvinkin yksinkertaisella kylmäsavulohileivällä:

Ota iso siivu hyvää maalaisleipää ja paahda sitä hieman. Sivele pintaan ranskankermaa, ja levitä päälle kylmäsavulohisiivuja. Aseta päälle uppomuna ja hieman pieneksi hakattua ruohosipulia. Se on siinä: toimii niin lounaana, kuin iltapalanakin, ja tekee mistä tahansa brunssista ihan kunkun!

Upotellaan,

Emäntä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harjoitus tekee... no, ainakin paremmaksi!

Briskettiä eli savustettua naudan rintaa

Ketoilijan laskiaispullaa