Esteri valutti aamusta sellasella voimalla, että pääsin kuskin töihin. Eihän tuo nuori James Dean voinut mopollaan mihinkään TET:iin Vantaalle polkea. Siinä meni sitten iltapäivästäkin suunnitelmat uusiksi, kun pitihän se poiskin sieltä hakea. Ihan on mukava poika, kiva se on kotia hakea. En sitten päässyt käymään kaupoilla, joten apetta piti tonkia kaapin perältä. Pakastimesta löytyi tiikeriravun pyrstöjä, ja kaapista riisinuudelia. Olin saanut maistiaisiksi uusia aasialaisia maustekastikkeita, joista ajattelin nuudeleille ja ravunpyrstöille kokeilla vietnamilaista Hot Chilli Garlic dippi- ja stir-fry kastiketta. Nuo kastikkeet on tehty luonnollisista aineista ilman mitään keinotekoisia lisäaineita, joten ajattein, että varmaan ihan ok.

Wokkasin ravunpyrstöt pienessä öljyssä, ja lisäsin pannulle kevätsipulinvartta, herneenpalkoja ja chilliä.

Nopsakkaat misaukset

Kiehautin nuudelit, lisäsin wokkiin ensin tuon kastikkeen ja sitten perään nuudelit. Päälle vielä korianteria ja voila! Ruoka oli valmista noin vartissa ja varsin kelvollinen sapuska, noin niinku pikaruoaksi.

Pienenhyvää pikaruokaa

Illalla piti ottaa vähän lemppari-iltapalaa: kreikkalaista jugurttia, pekaanipähkinöitä ja hunajaa. Taivas miten hyvää! Siis niin hyvää, että sitä syödessä alkoi ulkoa jostain läheltä kuulua ilotulitusta. Tietenkin alkoi!

Very very yammy!

Nyt toivotaan hyvää ilmaa huomiselle. Musta tuntuu, että tuolla metsässä on jotain sieniä tai pihlajanmarjoa, jotka huutelee mun nimeä.

-Viivi



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harjoitus tekee... no, ainakin paremmaksi!

Briskettiä eli savustettua naudan rintaa

Ketoilijan laskiaispullaa