Äitin uusi kauppakassi

Onhan se nätti! Mun oma C4 Cactus 10 viikon ajan!


Juu, mulla on uusi ihana kauppakassi, tai noh, ei se ole ikioma, mutta pääsin koeajamaan C4 Cactusta 10 viikon ajan. Nyt sitten ajeltiin pääsiäiseksi Keski-Suomeen tällä päätkääntävällä pelillä, ja täytyy sanoa, että olipa mukava ajella. Kovin teknisiä juttujahan mä en osaa tosta kertoa, katsos, minulta kun kysyttiin, että haluanko manuaalin vai automaatin, vastasin, että ihan sama, kunhan on kivan värinen.

Toki sen verran osaan sanoa, että hitokseen lähti kiihtymään kun tartti ohittaa ja bensaa kului tuolla matkalla puolet vähemmän kuin mihin on tottunut. Varsin mukava säästö, varsinkin kun ei tarvinnut tinkiä mistään ajo- tai matkustusmukavuudesta! Teinikin vihtyi hyvin pelkääjän paikalla, kun sai pitkät koipensa suoraks, ja katseli Netflixiä koko matkan sinne ja takasin.

Oon myös ihan rakastanut tän auton "tietokoneeseen". Siinä on siis iso näyttö edessä, jossa on helppokäyttöinen navigointi, musiikki-keskus (radio plus muut härpättimet), itse ajosta ja bensankulutuksesta kertovat säätimet ja -aaahhh! - puhelin bluetoothin kautta käytettävissä. Kovin privaatteja keskusteluja tuossa ei tehdä, mutta onhan se kiva kun voi höpötellä tollain ihan valtoimenaan!

Haloo, Viivillä!

Kaikki teistä, jotka ovat koskaan nähneet autoni, ymmärtävät varmasti kuinka paljon arvostan myös tätä Cactuksesta löytyvää peruutustutkaa. Eikä pelkästään peruutustutkaa, vaan ihan oikeeta kuvaa, mitä siellä takana tapahtuu. Uskoisin auton perän pysyvän hilppasen paremmin kasassa tällä vehkeellä! Ja vielä kun nuo kyljetkin on pehmustettu, saattaa olla, että nekään ei lyö yhtälailla lommoille kuin vanha autoni. Eli, ei pelkästään nätti, vaan myös käytännöllinen!





Meillä on nyt sitten tarkoitus tehdä hauskoja koeajatuksia ja muita pikkunäyttäytymisiä tämän meidän C4 Cactusjengin puitteissa. Jos näät hästägätyn auton, niin ota kuva ja paa vaikka instaan (@viivilaube), hästägillä #c4cactuscrew tai tuu juttelee. Kaikki meistä koeajajista miellään esitellään näitä autojamme!

No niin, ajohanskat käteen ja kurvailemaan!

-Viivi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Harjoitus tekee... no, ainakin paremmaksi!

Briskettiä eli savustettua naudan rintaa

Ketoilijan laskiaispullaa